دانشگاه بیرجند

جامعه محور، مهارت آموز، کارآفرین​

برگزاری دومین آزمون تولیمو دانشگاه بیرجند

دومین آزمون زبان تولیمو دانشگاه بیرجند در محل آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

دومین آزمون زبان تولیمو دانشگاه بیرجند با حضور 15 داوطلب صبح امروز سه‌شنبه 18 آبان همزمان با سراسر کشور در محل آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.
آزمون زبان تولیمو توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می‌شود و در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می‌باشد. این آزمون برای داوطلبان دکترای داخل کشور (دانشگاه‌های آزاد و سراسری) معتبر است.
حداقل و حداکثر سن برای شرکت در آزمون وجود ندارد و صرفاً افرادی که حداقل مدرک دیپلم داشته باشند می‌توانند در آزمون شرکت کنند. در آزمون Tolimo می‌توان در چندین آزمون و در تاریخ‌های نزدیک به هم شرکت کرد و محدودیتی در این امر وجود ندارد.