دانشگاه بیرجند

جامعه محور، مهارت آموز، کارآفرین​

برگزاری آزمون تولیمو در دانشگاه بیرجند

زمون تولیمو در در محل آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه بیرجند همزمان با سراسر کشوربرگزار شد.

آزمون زبان تولیمو دانشگاه بیرجند با حضور 8 داوطلب اقا و 10 داوطلب خانم صبح امروز سه‌شنبه 2 آذر 1400 همزمان با سراسر کشور در محل آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه برگزار شد.
آزمون زبان تولیمو توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحی و اجرا می‌شود و در واقع آزمونی استاندارد برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی می‌باشد. این آزمون برای داوطلبان دکترای داخل کشور (دانشگاه‌های آزاد و سراسری) معتبر است.
حداقل و حداکثر سن برای شرکت در آزمون وجود ندارد و صرفاً افرادی که حداقل مدرک دیپلم داشته باشند می‌توانند در آزمون شرکت کنند. در آزمون Tolimo می‌توان در چندین آزمون و در تاریخ‌های نزدیک به هم شرکت کرد و محدودیتی در این امر وجود ندارد.