دانشگاه بیرجند

جامعه محور، مهارت آموز، کارآفرین​

استفاده از نرم افزار کار تیمی در راهنمایی پایان نامه های تحصیلی

ارتباط اساتید راهنما و مشاور با دانشجویان در انجام پایان نامه های تحصیلی نیازمند مدیریت ویژه ای است.

به گونه ای که ممکن است در یک بازه زمانی به دلیل تعدد فعالیت های پژوهشی و … امکان رصد کامل کار دانشجو وجود نداشته باشد و یا این که دانشجو به دلیل کم کاری و یا مشغله کاری در بازه زمانی مشخص شده کار پژوهشی خود را انجام نداده باشد.

تجربه بنده در استفاده از یک نرم افزار کار تیمی نشان داد که در صورت استفاده از این نرم افزار می توان ارتباط موثرتری با دانشجو داشت.

Trello نام نرم افزاری است که بنده در این مدت استفاده کرده ام.

این نرم افزار برای پلت فرم های مختلف موبایلی نسخه هایی را طراحی کرده است که طراحی ساده ای دارد.

هم چنین در صورتی که نیاز به نصب بر روی سیستم عامل ویندوزی باشد نسخه ویندوزی آن وجود دارد و یا در صورتی که از یک سیستم کامپیوتر مشترک استفاده کنیم و امکان نصب آن وجود نداشته باشد نسخه تحت وب آن می تواند مورد استفاده قرار گیرد.